Glostrup Chamber EnsembleGlostrup Chamber Ensemble er blevet gendannet med nye medlemmer efter ca. 80 års pause. Besætningen som er 60+ er blandet kvinder og mænd med meget stor erfaring. Mange af medlemmerne har dog ikke rørt deres instrumenter i mange år, så det har været en stor udfordring at få dette storartet Ensemble genetableret og op i nærheden af dets oprindelige virtuose niveau.

Medlemmerne kommer hovedsageligt fra omegnens plejehjem, mens andre kommer fra diverse Ældre- og Seniorklubber rundt omkring i landet. På centrale poster i bandet har vi dog måttet hente kapaciteter med erfarne folk som Roar på fagot, Valdemar på fløjte, Siiger på kontrabas, Gudrun på Obo, Aage på cembalo, Olga på piano og solo-sangpartierne bliver sunget af den kendte pensioneret sopran Sigrid Ingegerd fra Østre-Hurup.
Billeder af medlemmerne: Signe Jensen, Gerda og Knud, Tora, Jens og Amalie, Glostrup Chamber Ensemble 1927, Glostrup Chamber Ensemble`s første koncert i 1774

Repertoiret spænder vidt, men har i den seneste tid været meget inspireret af Secret Garden fra Norge og fra Celtic Women fra Irland. Secret Garden består komponisten og pianisten Rolf Løvland som komponerede nummeret Nocture, som han vandt det Norske Melodi GrandPrix med i 1995. Endvidere medvirker den irske violonist Fionnuala Sherry som fremtrædende solist. Secret Garden blev dannet i 1995.

Celtic Woman blev startet i 2004 af dirigenten David Downes som var ophavsmand af Riverdance. I bandet skiftes de fremtrædende sangerinder lidt ud en gang imellem, men kan nævnes Chloe Agnew, Orla Fallon, Lisa Kelly, Haylay Westenra og ikke mindst den meget dygtige og fremtrædende violonist Mairread Nesbitt.