Jan Erik Sørensen

Velkommen

   Denne hjemmeside er først og fremmest inspiration fra den tætte og kærlige relation jeg har til min datter = min "mus".
Det er med meget stor glæde og taknemmelighed, at jeg mindes de kærlige vidunderlige stunder vi har haft sammen. Billederne er et utroligt dejligt minde om hendes barndom og for mig den dejlige skønne rolle som den stolte far -:).
   Der skal ikke herske nogen tvivl om, at 4 år med vores hest Zinniz, er et af de helt store højdepunkter både for Sara og mig. Vi er og har i den grad være involveret i hesteverdenen i mange år. Sara begyndte at ride som 7 årig. Jeg har derfor også lagt nogle links til videoer fra stævner som hun har deltaget i.
   Da programmeringen af websiden var igang tog udviklingen lidt en drejning som ikke var planlagt. Gamle billeder af familien, gamle billeder fra Glostrup, hvor jeg er vokset op, og ikke mindst en side med Glostrup Chamber Ensemble, som jeg står i spidsen for kom også med.
    Ensemblet er genetableret efter mange års pause. Jeg er dirigent/arrangør af samtlige numre som kan høres på siden. En stor koncert-turne er under forberedelse, men kræver en mere end almindelig koncert-logistic. Da mange af medlemmerne jo efterhånden er godt oppe i årene, er førligheden jo ikke hvad den har været. Så der kræves specielle elevatorer, kraner og andre hjælpemidler til at få de medvirkende på scenen. Frivillige som hjemmehjælpere, samaritter, læger og akutberedskab er ved at være på plads. Nyd musikken fra et af de ældste orkestre på Vestegnen. Mange af musikerne kan dårligt høre hvad de selv spiller. Men det er da heldigvis lykkedes, at få et nogenlunde hæderligt resultat på trods af det og diverse andre handicaps som gigt, stive fingre og dårligt syn.